Të gjitha kategoritë
EN

Njësia e kokës së shtratit

Shtëpi> Produkt > GAZËSOR MJEKËSOR > Njësia e kokës së shtratit

Paneli i kreut të shtratit të ICU


Përshkrim

Njësia e kokës së shtratit, njësia horizontale e kokës së shtratit mjekësor, paneli i kokës së shtratit

Njësia e kokës së shtratit mjekësor është projektuar për të përmbushur nevojat e reparteve spitalore dhe të ICU. Ka tip horizontal ose vertikal. Është një pajisje thelbësore e kontrollit të daljes së gazit për sistemin e tubacioneve të gazit mjekësor.

Karakteristika:

Aliazh alumini, i veshur me pluhur për të mbrojtur kundër oksidimit

Të gjitha llojet e gazrave, priza, butoni i çelësit, llamba dhe Sistemi i thirrjes së infermierit mund të instalohet

Kanalet e gazit dhe ato elektrike janë të ndara me trungje për të garantuar sigurinë

Instalim dhe mirëmbajtje e lehtë

Në dispozicion mbathje të vetme dhe të dyfishta

Mbështetje iv qëndrim, monitor i pacientit, rregullatori i thithjes dhe kështu me radhë

Dizajni dhe ngjyra me porosi të disponueshme

hetim