Të gjitha kategoritë
EN

Kompania Hyrje

Shtëpi> SkyFavor > Kompania Hyrje

Kompania Hyrje

Themeluar në vitin 2015, SkyFavor Medical është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar kryesisht në zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e zgjidhjeve mjekësore për ICU & CCU & NICU, Sistemi i Gazsjellësit Mjekësor dhe Kujdesi në shtëpi. Fabrikat tona janë të vendosura në Pekin dhe Ningbo, duke mbuluar më shumë se 20,000 metra katrorë.

Produktet e ICU përfshijnë pompën e infuzionit me shiringë, monitorin e pacientit, HFNC, CPAP flluskë, EKG, Exsufflator In-line CoughSync, etj.

Sistemi i tubacionit të gazit mjekësor përfshin kolektorin, alarmin e gazit, kutinë e valvulave të zonës, impiantin e oksigjenit, daljet e gazit, matësin e rrjedhës së oksigjenit, rregullatorin e oksigjenit, rregullatorin e thithjes, njësinë e kokës së shtratit etj.

Produktet e kujdesit në shtëpi përfshijnë përqendruesin e oksigjenit, doppler fetal, termometër, etj.

Ne kemi proces të menaxhimit të teknologjisë bazë, treg me përvojë, aftësi prodhimi dhe përpunimi të shpejtë dhe efikas dhe burime të pasura përpunuese dhe prodhuese mbështetëse.

Konsumatorët janë në të gjithë botën, veçanërisht Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, Amerikën Latine, Evropën Lindore, Afrikën dhe rajone të tjera. Mbështetja efikase e teknologjisë, produktet me cilësi të lartë dhe shërbimi më i mirë janë njohur nga klientët.