Të gjitha kategoritë
EN

EKG

Shtëpi> Produkt > ICU & CCU & NICU > EKG

Përshkrim

Elektrokardiografia është procesi i prodhimit të një elektrokardiograme, një regjistrim i aktivitetit elektrik të zemrës. Është një elektrogram i zemrës që është një grafik i tensionit kundrejt kohës së aktivitetit elektrik të zemrës duke përdorur elektroda të vendosura në lëkurë. Këto elektroda zbulojnë ndryshimet e vogla elektrike që janë pasojë e depolarizimit të muskujve të zemrës, të ndjekura nga ripolarizimi gjatë çdo cikli kardiak (rrahjet e zemrës). Ndryshimet në modelin normal të EKG-së ndodhin në anomali të shumta kardiake, duke përfshirë çrregullimet e ritmit kardiak (të tilla si fibrilacioni atrial dhe takikardia ventrikulare), qarkullimi i pamjaftueshëm i gjakut në arteriet koronare (si ishemia e miokardit dhe infarkti i miokardit), dhe çrregullimet e elektroliteve si hipokalemia dhe hiperkalemia ).

ECG600G EKG me gjashtë kanale është një lloj elektrokardiografi i tillë, i cili merr mostra 12 sinjale EKG në të njëjtën kohë dhe printon format e valëve të EKG me sistemin e printimit termik. Funksionet e tij janë si më poshtë: regjistrimi dhe shfaqja e formave valore të EKG-së në modalitetin automatik/manual; matja automatike dhe diagnostikimi automatik i parametrave të valës së EKG-së; nxitja e gjendjes së plumbit dhe mungesës së letrës; ndërrimi i lauguazheve të ndërfaqes (kineze/anglisht); menaxhimi bazën e të dhënave të rastit.Përparësia konkurruese:

1. LCD me ngjyra 800x480TFT tregon statusin e punës dhe formën e valës së EKG-së; Ekrani me prekje dhe kontrolli i butë i tastierës, më i përshtatshëm për funksionim.

2. 12 Drejton marrjen e njëkohshme të EKG-së, procesorin dixhital të sinjalit, për të marrë forma valore EKG me cilësi më të lartë përmes filtrit AC, filtrit bazë dhe filtrit EMG të sinjaleve EKG.

3. Shfaqja e njëkohshme e formës valore të EKG-së 3/6/12 dhe gjendja e modalitetit të printimit, ndjeshmëria, shpejtësia, filtri etj, të jetë e lehtë për interpretim.

4. Marrja e mostrave nga dymbëdhjetë sinjale EKG në të njëjtën kohë, duke analizuar 2×6+1 (përcjellja e ritmit), 2×6,3×4,3×4+1 (përcjellja e ritmit), 4×3,4×3+1 (përcjellja e ritmit), 6×2,6×2+1 (pritja e ritmit) mënyra e regjistrimit në të njëjtën kohë, dhe raportimi me shumë formate.

5. Furnizimi me energji elektrike përfshin të dyja AC/DC. Kjo pajisje përfshin bateri të integruara të rikarikueshme me polimer litium. Mund të jetë në gjendje gatishmërie për 4 orë, të printojë 150 pjesë të formës valore EKG dhe të printojë 90 minuta vazhdimisht në gjendjen më të mirë DC për të plotësuar nevojën për të vizituar pacientët dhe ekzaminimin fizik.

6. Ka ruajtje të integruar me kapacitet të madh dhe mund të kujtojë më shumë se 1000 raste, gjë që është e lehtë për shqyrtim dhe statistikë të mjekut.

7. Në modalitetin e rishikimit, mund të shihni formën e valës së ruajtur të EKG-së, analizën automatike dhe interpretimin automatik të parametrit të formës së valës së EKG-së, përfundimin e vetë-interpretimit.

8. Mbështetja e ndërfaqes operuese kineze, angleze, italiane dhe turke, mund të printojë raportin kinez ose fundor, italisht, turk.

hetim