Të gjitha kategoritë
EN

Doppleri fetal

Shtëpi> Produkt > KUJDESI NË SHTËPI > Doppleri fetal

Monitor me ultratinguj fetal me valë H5-W


Përshkrim

Doppleri fetal është një test që përdor valët e zërit për të kontrolluar rrahjet e zemrës së foshnjës. Është një lloj ultratingulli që përdor një pajisje dore për të zbuluar ndryshimet në lëvizje që përkthehen si zë.

Doppler fetal, zbulimi i zemrës së foshnjës,

monitor i rrahjeve të zemrës së bebes,

Monitor për bebe,

monitorimi i rrahjeve të zemrës së fetusit,

monitorues i rrahjeve të zemrës së fetusit,

Detektor i rrahjeve të zemrës së foshnjës

Karakteristika:

Sonda me valë

Ndjeshmëri e lartë, e lehtë për t'u përdorur.

Trupi kryesor dhe sonda janë të ndara.

Tingull kristal dhe me altoparlant me cilësi të lartë.

Me ekran LCD me ngjyra.

Funksioni i kujtesës së të dhënave mund të kontrollojë regjistrimin

Funksioni i alarmit me zë kur rrahjet e zemrës së fetusit janë jashtë kufijve normalë.

Dalja audio: mund të përdoret kabllo për t'u lidhur me kompjuterin dhe për të regjistruar tingullin e zemrës së fetusit.


2
specifikimet

Frekuenca tejzanor: 2.5 MHZ

Bateritë: Bateri e ringarkueshme polimer litium

Gama e ekranit FHR: 50-210 BPM

Madhësia: 132 mm (L) * 68 mm (W) * 35 mm (H)

Pesha: 156g

hetim