Të gjitha kategoritë
EN

HFNC & Flluskë cpap

Shtëpi> Produkt > ICU & CCU & NICU > HFNC & Flluskë cpap

Oksigjen i kanulës së hundës me rrjedhje të lartë të nxehtë


Përshkrim

Medical device treatment: In addition to drug treatment, respiratory support treatments relying on medical devices, such as oxygen therapy, invasive mechanical ventilation, extracorporeal membrane oxygenation (ECMO), and circulatory support are of much helpful to those the most serious cases of coronavirus pneumonia. It also plays an important role in the treatment of critically ill patients. As there is no enough ventilators, it is time to introduce our high flow oxygen blender for replacement, it is very helpful for the early infection cases and the recovery patients from critical stages.

Kanula hundës me rrjedhje të lartë (HFNC)Terapia e oksigjenit është një formë e mbështetjes respiratore jo-invazive, e cila përfshin një blender oksigjeni ajri, një lagështues aktiv, një qark të vetëm të nxehtë dhe një kanulë hundësh. jep gaz mjekësor të ngrohur dhe të lagështuar në mënyrë adekuate deri në 60 L/min, dhe konsiderohet të kanë një sërë efektesh fiziologjike: reduktim të hapësirës së vdekur anatomike, efekt PEEP, fraksion konstant të oksigjenit të frymëzuar dhe lagështim të mirë.

Përparësia konkurruese:

图片 3

specifikimet


图片 4

图片 2

hetim