Të gjitha kategoritë
EN

Alarmi i gazit mjekësor

Shtëpi> Produkt > GAZËSOR MJEKËSOR > Alarmi i gazit mjekësor

Paneli i alarmit të zonës mjekësore LED


Përshkrim

alarmi i gazit mjekësor, alarmi i zonës, gaz panel alarmi

Alarmi LED i gazit mjekësor është për të monitoruar presionin e gazit.

Alarmi shfaq presionin në kohë reale përmes tubit dixhital. Pika e alarmit mund të vendoset sipas kërkesave të secilit parametër.

Alarmi i zonës së gazit është i pajisur me ndërfaqe komunikimi RS-485, alarme të shumta mund të lidhen në rrjet për t'u lidhur me sistemin qendror të monitorimit.

Karakteristika:

Panele xhami, kuti ultra e hollë

Prekja e butonit të heshtjes, mund të jetë në heshtje në kushte jonormale

Sensori i presionit merr sinjalin e presionit të gazit për të arritur saktësinë e shkallës 0.1

Alarm audible dhe vizual

Shfaq presionin me tub dixhital 0.8 inç, i qartë dhe i lehtë për t'u lexuar

Përdorimi i kokës së lidhjes së shpejtë për sensor, instalim dhe mirëmbajtje të lehtë

Specifikim:

Fuqia hyrëse: AC100-240V, DC 9V+5%

Konsumi i energjisë: 2W(1gaz), 3W(2gaz), 4W(3gaz), 5W(4gaz), 6W(5gaz), 7W(6gaz), 8W(7gaz)

Sasia e gazit: 1-7 gaze

Gama e presionit: -0.1MPa-1.0MPa

Njësitë: MPa, kPa, psi, inHg, bar, mmHg (e personalizuar)

Ndërfaqja RS485

0007_

Alarmi gazi me aksesore;

1-7 gaz në dispozicion

Lloji horizontale

padefinuar
padefinuar

Sensor

hetim