Të gjitha kategoritë
EN

Kolektor i gazit mjekësor

Shtëpi> Produkt > GAZËSOR MJEKËSOR > Kolektor i gazit mjekësor

Kolektor Automatik Mjekësor LED MS-200


Përshkrim

Mjekësor kolektor automatik sistemi është projektuar për të siguruar furnizim të vazhdueshëm dhe të pandërprerë me gaz në objekt pa asnjë rregullim manual. Ky sistem ndizet automatikisht kur boshti i cilindrit kryesor është i varfëruar. Edhe në rast të ndërprerjes së energjisë, sistemi vazhdon të furnizojë gaz pa ndërprerje. Sistemi është projektuar në përputhje me standardet NFPA 99 dhe ISO.


Ekran LED, kolektor i plotë automatik;

I përshtatshëm për oksigjen, ajër, azot, NXNUMXO,COXNUMX;

Sistemi i alarmit në distancë;

Funksioni i ngrohësit elektrik është opsional;

Ofrohet instalimi i montimit në mur ose dysheme

1656399780768947
1656400894707913
Material bronzi me standard të lartë, cilësi të lartë

Specifikimet teknike:

MANIFOLD LED 02


Përmasat e instalimit:

0-3


Përmasat e produktit:

0-4


specifikimet

Presioni i hyrjes: 4-200 bar

Presioni i daljes: 3-10 bar (i rregullueshëm)

Fuqia hyrëse: AC110-240V, 50/60Hz

Tensioni/Rryma e punës: DC24V, 250mA

Rrjedha maksimale e daljes: 100 m³/h

Presioni i ndërrimit: 6-10 bar (i rregullueshëm)

Koha e ndërrimit: 3S

Sinjali i alarmit: Tingulli dhe drita njëkohësisht;

Temperatura e ambientit: -20~40℃;

Lagështia e ambientit: ≤85%;

Njësitë e presionit: MPA, PSI, KPA, Bar

hetim