Të gjitha kategoritë
EN

Koncentrat oksigjeni

Shtëpi> Produkt > KUJDESI NË SHTËPI > Koncentrat oksigjeni

Përqendrues oksigjeni 10L


Përshkrim

Përqendruesi i oksigjenit është një pajisje mjekësore me funksion elektrik që siguron oksigjen të pastruar. Kjo pajisje funksionon duke pompuar ajrin e brendshëm në një enë që ndan oksigjenin nga ajri i dhomës dhe e përqendron atë për të siguruar oksigjen vazhdimisht te përdoruesit. Krahasuar me pajisjet e tjera të furnizimit me oksigjen si cilindra e ngjeshur me oksigjen, përqendruesi i oksigjenit është më i madh në përmasa dhe mund të kufizojë lëvizjen të përdoruesit meqenëse funksionon me energji elektrike. Megjithatë, funksionimi i tij është i thjeshtë dhe nuk kërkohet rimbushje me oksigjen. Prandaj, është i përshtatshëm për përdorim afatgjatë në shtëpi.

Ata kërkojnë shumë pak mirëmbajtje gjatë jetës së tyre. Të gjithë komponentët e brendshëm janë të dizajnuar për modulim, shumë të lehtë për t'u mirëmbajtur nga persona të përgjithshëm. Shfaqjet e punës janë shumë të qëndrueshme.

Karakteristikat kryesore

Lehtë për tu mirëmbajtur me dizajn modular

Zëvendësimi i lehtë i filtrave

Dizajn i rregullt dhe inovativ

Ekrani i përqendrimit të oksigjenit

Kohëmatësi dhe akumulimi i kohës

Alarmi zanor dhe vizual:

Oksigjen i ulët

Dështimi i energjisë

Dështimi i kompresorit

Rrjedhje e ulët dhe e lartëPërparësia konkurruese:

1.Sita molekulare e litiumit

2.GVS filtra të importuar

Master bordi i importuar 3.USA

4. Dizajni modular

5.Kuti paketimi me trashësi 10mm

specifikimet

Ngjyra e bardhë
CertifikatëCE / ISO
Vëllim10L
tiparNebulizimi
Përqendrimi i oksigjenit93% (3%) nga 1-10L
Tensioni i vlerësuarAC220 22V (ose 110V)
Zhurma operative<45db (A)
Metoda e gjenerimit të oksigjenitAdsorbimi i lëkundjes së presionit (PSA)
Prodhimi i oksigjenit1L-10L/min e rregullueshme
garanciViti 1
hetim