Të gjitha kategoritë
EN

Monitori i pacientit

Shtëpi> Produkt > ICU & CCU & NICU > Monitori i pacientit

Monitori i pacientit me shumë parametra GT6800-10


Përshkrim

Portativ monitor i pacientit është i adaptueshëm për përdorim të të rriturve, pediatrik dhe neonatale. Mund të monitorojë sinjalet vitale si EKG, shkalla e frymëmarrjes, SpO2, NIBP, TEMP dhe IBP. Ai integron modulet matëse të parametrave, ekranin dhe regjistruesin në një pajisje, me kompaktësi, peshë të lehtë dhe transportueshmëri. Bateria e integruar e zëvendësueshme lehtëson transportin e pacientit. Ekrani i madh me rezolucion të lartë ofron pamje të qartë të 5 formave të valëve dhe parametrave të plotë të monitorimit.

Monitori portativ i pacientit kryen monitorimin e:

EKG

Rrahjet e zemrës (HR)

Format valore EKG me 2 kanale

Analiza e segmentit ST

Arrhythmia(optional)

RESP

Shkalla e frymëmarrjes (RR)

Forma e valës së frymëmarrjes

SpO2

Ngopja e oksigjenit (SpO2), shkalla e pulsit (PR)

Pletizmogrami SpO2

NIBP

Presioni Sistolik (NS), Presioni Diastolik (ND), Presioni Mesatar (NM)

Temp

TË DHËNAT E temperaturës

PPI

TË DHËNAT IBP

Sigurimi i funksioneve të gjera si alarmi vizual dhe zanor, ruajtja dhe printimi i raporteve për të dhënat e tendencës, matjet NIBP dhe ngjarjet e alarmit, si dhe funksioni i llogaritjes së dozës së barit sigurohet gjithashtu. Monitori ynë është një pajisje miqësore për përdoruesit me funksione të kryera nga disa butona në panelin e përparmë dhe një çelës rrotullues.

Ekran TFT me ngjyra 12.1'' me rezolucion të lartë
1656394758940588
1655113073469507
Parametrat standardë: ECG, RESP, SPO2, PR, NIBP, 2-TEMPOpsionale:ETCO2, 2-IBP, Printer termik, VGA
Pajisje Standard
1655113078829603
1655113083559288
Pranga për të rritur, fëmijë, foshnje
Përparësia konkurruese:
karakteristika

Ekran TFT me ngjyra 12.1'' me rezolucion të lartë

Peshë e lehtë, e lëvizshme dhe e përshtatshme për pacientë të rritur, pediatrikë dhe neonatale

Analiza e aritmisë dhe analiza e segmentit ST

Format valore EKG me 7 priza shfaqen në të njëjtin ekran

Trendet grafike dhe tabelare 72-orëshe të të gjithë parametrave

Kujtojnë 72 ngjarje alarmi të të gjithë parametrave

Ngjyrat e të dhënave dhe të formave valore të jenë të rregullueshme

Monitorimi i përmirësuar i indeksit të kurorës së dobët

Ndërfaqe të ndryshme: standard, trend, oxyCRG dhe ekran i madh i shkronjave

Bateri e ringarkueshme e integruar

Sistemi i monitorimit të qendrës me tel/wireless, i zbatueshëm për ICU/CCU/OR etj

Rezistencë efikase ndaj ndërhyrjeve të defibrilatorit dhe njësisë elektrokirurgjike

Teknologjia LFG për SPO2, siguron SPO2 dhe PR më të sakta

Gjuha: anglisht, spanjisht, italisht, gjermanisht, frëngjisht, kinezisht

specifikimet

EKGLloji i plumbit3-plumb, 5-plumb (Ⅰ, Ⅱ, , Ⅲ, aVF, aVR, aVL, V1--6)
Shpejtësia e spastrimit12.5 mm/s, 25 mm/s, 50 mm/s
Saktësi±1% ose ±1bpm
Gama e rrahjeve të zemrësTë rriturit: 15 - 300 bpm;
I porsalinduri/Fëmija: 15 - 350 bpm
Zbulimi i ST-2.0mV-+2.0mV
Analiza e aritmisëPO
shtim×1,×2,×4,×0.5
VargTë rriturit: 15 ~ 300 bpm;
Neo/Ped: 15 ~ 350 bpm
CMRRMonitor:>100db;
Operacioni:>100db;
Diagnoza:> 90db
alarmalarm zanor dhe vizual,
ngjarje alarmi të rikujtueshme
NIBPMetoda e dërgesësOshilometria
Mënyra e funksionimitManual/Automatik/STAT
Njësia e MatjesmmHg/KPa
Llojet e matjesSistolik,
Diastolike,
do të thotë
Mbrojtje mbi presioninMbrojtje e dyfishtë e sigurisë Modaliteti i të rriturve: 300 mmHg
Modaliteti Pediatrik: 240 mmHg
Modaliteti Neonatal: 150 mmHg
Gama e matjes dhe alarmitModel për të rriturPresioni sistolik:40-270mmHg;
Presioni diastolik: 10-215 mmHg
MESAT: 20-235 mmHg
Modaliteti PediatrikPresioni sistolik:40-200mmHg;
Presioni diastolik: 10-150 mmHg
MESAT: 20-165 mmHg
Modaliteti NeonatalPresioni sistolik:40-135mmHg;
Presioni diastolik: 10-100 mmHg
MESAT: 20-110 mmHg
Gama e presionit statik0-300 mmHg
Saktësia e presionit statikMm 3mmHg
Saktësia e presionit të gjakutGabimi mesatar maksimal: ±5mmHg
devijimi standard maksimal: 8 mmHg
Gama dhe gabimi i paracaktuar i alarmitAlarmi: alarm zanor dhe vizual
Presioni sistolik: Kufiri i sipërm 40-250 mmHg; Kufiri i poshtëm: 10-220 mmHg
Presioni diastolik: Kufiri i sipërm 20-250 mmHg; kufiri i poshtëm: 10-220 mmHg
SpO2Varg0-100%, ±2 SHIFRA
0-69%: e papërcaktuar
Gabimi i matjes70-100%; ± 2 SHIFRA
0-69%: e papërcaktuar
zgjidhje1%
Shkalla e pulsit20 - 300 BPM
alarmalarm zanor dhe vizual
Gama dhe gabimi i paracaktuar i alarmitKufiri i sipërm: 20% - 100%;
Kufiri i ulët: 10% - 99%;
RESPGama e matjes dhe e alarmitTë rriturit: 7-120 BrPM;
I porsalinduri/fëmija: 7-150 BrPM
Saktësi±2 BrPM
zgjidhje1 BrPM
Fitimi i Përzgjedhjes×0.5,×1,×2,×4
alarmalarm zanor dhe vizual
Gama dhe gabimi i paracaktuar i alarmitKufiri i sipërm: 10 ~ 100 BrPM
Kufiri i poshtëm: 0 ~ 99 BrPM
TempMetoda e dërgesësSonda termistorësh shumë e ndjeshme
kanal2 (T1, T2)
Gama e matjes dhe e alarmit0 ℃ - 45
zgjidhje0.1 ℃
Saktësi±0.1°C (pa përfshirë gabimin e sondës)
Gama dhe gabimi i paracaktuar i alarmitKufiri i sipërm: 20.1℃ ~ 45℃, i rregullueshëm
Kufiri i poshtëm: 20℃ ~ 44.9℃, i rregullueshëm
alarmalarm zanor dhe vizual
FuqijaBateriBateri e ringarkueshme e integruar e litiumit
AC i jashtëm220 V, 50 Hz, 1A
Temperatura të punës5 ~ ~ 40
Lagështia e punës≤85% (Lagështia relative, jo kondensuese)
Temperatura Storage-20 ℃ ~ + 55
Magazinimi Lagështia≤95% (Lagështia relative, jo kondensuese)
Lartësi86.0 kPa ~ 106.0 kPa (Situata e punës)
Konsumi i energjisë70VA
Madhësia dhe PeshaMonitori i madhësisë300 mm × 280 mm × 160 mm
Monitor i peshës2.5 kg
Standardi i SigurisëIEC60601 – 1、UL2601,GB9706.1-2007、GB9706.9-2008、GB9706.25-2005、YY0667-2008、YY0668-2008、YY0709-2009,YY0784-2010.
hetim