Të gjitha kategoritë
EN

Rregullatori i thithjes

Shtëpi> Produkt > GAZËSOR MJEKËSOR > Rregullatori i thithjes

Rregullator thithjeje me matës rrjedhjeje


Përshkrim

La rregullatori i vakumit ofron tre mënyra rregullatori: REG, OFF, FULL për të përmbushur nevojat e ndryshme të spitalit. E disponueshme në standarde të ndryshme si DISS, OHMEDA, Chemetron, British, etj.

Karakteristika:

Përdoret kryesisht për pacientët kritikë, modeli SR-1 mund të përdoret për fëmijët

Available gauges:0-160mmHg, 0-300mmHg, 0-760mmHg(SR-1)

0-760 mmHg (SR-F2,SR-G3)

Lehtë dhe të qëndrueshme

Shkalla e dyfishtë mmHg, KPa

Dorezë e madhe kontrolli për rregullim të lehtë të vakumit

Kurthi i sigurisë parandalon tejkalimin e lëngjeve të mbeturinave që të hyjnë në rregullatori i thithjes

Gama e rrjedhës së kodit të ngjyrave është e lehtë për t'u lexuar

Një veçori e veçantë e çelësit të ndezjes/fikjes që lejon rivendosjen e shpejtë të një të para-rregulluar

niveli i vakumit, kur trajtimi ndërpritet (SR-F2)

Lidhja e hyrjes: hundë demi G5/8'', CGA540, CGA870

hetim